Hallo, ik ben Carolien Gerritsen, geboren in 1965, klassiek homeopaat , yogadocente en klankmassagetherapeut, getrouwd en moeder van twee jongens van 15 en 18 jaar.
In 2006 ben ik afgestudeerd aan de hoge school voor natuurgeneeswijzen in Arnhem. Sinds 2007 voer ik met veel voldoening een eigen praktijk. Daarnaast geef ik wekelijks Asthanga-yoga in een prachtige yurt en  geef ik klankmassages volgens de Peter Hess® methode.


Naast mijn passies voor homeopathie en yoga houd ik erg van reizen. Tijdens een wereldreis op de fiets ben ik yoga gaan beoefenen bij de grondlegger van Asthanga yoga, Sri K Pattabhi Jois en zijn kleinzoon Sharath Jois in Mysore, India. Hierna ben ik nog enige malen teruggekeerd naar India om me verder te verdiepen in yoga.

Verder houd ik erg van dieren, de natuur, lekker eten met mijn gezin, koken, de sauna en creatief bezig zijn met o.a wolvilten, macramĂ©, glas in lood  en het verbouwen van ons huis.

Jaarlijks volg ik homeopathische en medische nascholingen waarvan ik een deel in de zomer van 2018 en januari van 2020 in India heb gedaan. Daaruit voortvloeiend organiseerde ik samen met mijn collega, Susanne Taubitz, in 2019 een drietal seminars, gegeven door Indiase homeopathisch artsen hier in Nederland.

Voor februari 2021 stond een mooie nascholingsreis naar het Mekka van de homeopathie, Kolkata India,  op de planning. Martin de Munck had het homeopathische gedeelte georganiseerd en ikzelf een aansluitend yoga en klankreis-retreat op het prachtige eiland Havelock van de Adaman islands. Helaas kon dit vanwege Corona niet doorgaan. 
We plannen deze reis opnieuw voor februari  2024. De reis is inmiddels bijna volgeboekt maar er kunnen nog 1 a 2 mensen mee. Mail me gerust wanneer je meer info wilt.