Een persoonlijke behandeling

Afhankelijk van de ernst van jouw klacht en de mate van jouw verbetering kunnen meerdere vervolggesprekken en meerdere homeopathische geneesmiddelen nodig zijn.

Geen mens hetzelfde

Een persoonlijke behandeling helemaal op jou afgestemd, dat biedt een klassiek homeopaat. Al lijken jouw klachten op het eerste gezicht op die van een ander, je ervaart de klachten op jouw eigen manier. De klassiek homeopaat wil graag weten waarom jij deze klachten hebt. Wat is er gebeurd, welke veranderingen zijn er geweest, wat voor ziektes heb je gehad of komen er voor in de familie en vooral: wie  ben je? Want geen mens is hetzelfde.

Met de klassiek homeopaat raak je in gesprek, over jezelf. Door de vragen en antwoorden krijgt de klassiek homeopaat tijdens deze ontmoeting een beeld van je, hoe je bent. Op grond van dit totaalbeeld kiest hij/zij dat speciale homeopathische geneesmiddel dat bij jou de kern kan raken, waardoor je lichamelijk en geestelijk weer in evenwicht kunt komen.


EHBO met Homeopathie

Tijdens de cursus EHBO met Homeopathie, leer je wat je kunt doen bij acute ( kinder ) ziektes en kleine ongelukjes. 
Je leert hoe je snel en zachtzinnig hulp kunt bieden bij o.a. koorts, acute ziektes, tekenbeten en valpartijen. De reguliere EHBO wordt, waar mogelijk, ook besproken maar valt buiten de doelstelling van deze cursus.
De cursus wordt gegeven op vier wekelijkse avonden van 19.30 tot 21.30 uur.
Kosten€ 95.00, inclusief syllabus, koffie en thee.
Locatie: Praktijk voor Klassieke Homeopathie, Carolien Gerritsen
Hagendorenweg 15
6436 CR Amstenrade
Data volgende cursus volgen.

Homeopathie bevalt beter

Klassieke homeopathie kan toegepast worden tijdens de zwangerschap, rond de bevalling en daarna.
Homeopathische middelen kunnen eventuele angsten voor de bevalling wegnemen en een soepele ontsluiting en een snel herstel bevorderen. Ook baby's reageren heel goed op een homeopathische behandeling. Ze knappen weer op, komen in balans, krijgen meer weerstand en gaan zich beter ontwikkelen.

Klassieke homeopathie voor kinderen

Heel veel klachten zijn te behandelen met homeopathie bij kinderen.  Denk aan: gedragsproblemen, angsten, eczeem, astma, allergieën, chronische verkoudheid, terugkerende oorontstekingen, darmkrampjes, hoofdpijn, moeheid, groeistoornissen, klachten na vaccinaties, niet lekker in je vel zitten , slaapproblemen als ook acute klachten.

Tropen consulten

Ga je op reis naar een tropische bestemming en wil je weten hoe je gezond kunt blijven en voorkomen dat je ziek wordt maar ook wat te doen als je toch ergens last van krijgt? Ik help je hier graag bij. Door mijn jarenlange reiservaring, veelal op de fiets door derde wereldlanden, en mijn expertise als klassiek homeopaat kan ik je hier veel over vertellen.